Beschikbare Ruimte

Bekijk samen met ons wat de mogelijkheden zijn op het park?

Lees meer!
Ontdek onze bedrijven

Anicells

Anicells wil de bedrijven ondersteunen in de valorisatie van hun celtherapeutisch onderzoek door het uitbouwen en ter beschikking stellen van een GMP-gecertificeerde accelerator.
Dit is een volledig concept bestaande uit (1) GMP-gecertificeerde labfaciliteiten, (2)gekwalificeerd personeel, (3) experten met kennis in de medische logistiek, engineering en ‘lean-manufacturing’, (4) consultants met expertise in wet- en regelgeving voor de interacties met het FAGG en CAT en (5) business developers voor de ondersteuning van het utilisatieplan.
In dit co-creatiemodel kunnen de bedrijven hun onderzoek vertalen in een celtherapeutisch product, de eerste klinische studies starten, het productieproces optimaliseren, het logistieke proces uitwerken en hun implementatieplan starten. De accelerator zal opengesteld worden voor KMO’s, start-ups en spin-offs vanuit verschillende regio’s. Daardoor heeft Anicells het potentieel om de valorisatie van academisch en industrieel onderzoek binnen de celtherapie te versnellen en faciliteert zo de vermarkting van celtherapeutische producten via spin-off trajecten.

Met de steun van EFRO-Vlaanderen beogen we – via de infrastructuur, de opleidingsmodules voor celmanipulatietechnologen alsook de celtherapeutie cluster – het innovatie-ecosysteem rond celtherapie te versterken en de concurrentiepositie en de verankering van Vlaamse ondernemingen te verstevigen.

Cast4All

Cast4All staat voor smart metering, monitoring en controle software van heterogene apparatuur, zowel op afstand als binnen het datacenter.
Management software voor distributie van DCP’s (digital cinema packages) op basis van satelliet en/of multicast communicatie.

IAS - Innovative Automotive Services

Innovative Automotive Services (IAS), is het bedrijf van Mohamed Amrani en Alexander Swannet. Sinds 2012 ontwikkelen ze innovatieve trainingsconcepten en scheren hiermee hoge toppen op nationaal en Europees niveau.

IAS dwingt zich continu om te durven wegstappen van de conventionele opleidingsaanpak. Ze onderscheiden zich door een divers aanbod aan creatieve concepten zoals taak-gebaseerd opmeten van competenties, Studio-Based Training en de ontwikkeling van data-driven en geïndividualiseerde opleidingen.

Rialto Recruitment

Rialto Recruitment, is een Executive Search, Wervings- en Selectiekantoor, gespecialiseerd in hoger opgeleide technische en wetenschappelijke profielen.

Succes is ons credo! Wij leveren resultaat. Falen is geen optie!

Onze service waar we kunnen op aangesproken worden:

  • - Evaluatie van Raden van Advies en Raden van Bestuur
  • - Executive assessments
  • - Search naar bestuurders van Raden van Advies en Raden van Bestuur
  • - Nationale en internationale search mandaten
  • - Aantrekken van ingenieurs, wetenschappers en technische profielen
  • - Zoeken naar CxO, hoger management en directieprofielen (corporate, sales, marketing, HR, IT) 

SODECON

SODECON is een innovatief kennisbedrijf gespecialiseerd in bodemsanering dat adviseurs, ontwikkelaars, industriëlen en particulieren duurzame, economische oplossingen biedt voor hun bodemvraagstukken.

BioOrg

Gezond leven in gezonde gebouwen. Het bioOrg ecosysteem van organismen helpt je om de luchtkwaliteit in gesloten gebouwen te zuiveren, net als in het bos.

Oryx

De Oryx, uw perfecte match in IT. The Oryx biedt adviesdiensten variërend van SAP Customer Experience tot ad-hocontwikkelingsdiensten rond mobiele, cloudapplicaties, zowel op locatie als in een virtueel team. Oryx Group heeft vestigingen in België, Nederland en Bulgarije en telt 45 medewerkers.

Banner Chemicals & Surfachem

Banner Chemicals is een toonaangevende distributeur van chemicaliën in het VK. Opgericht in 1860, leveren we nu een uitgebreid assortiment oplosmiddelen en speciale chemicaliën aan geselecteerde marktsectoren. Met een groot klantenbestand biedt Banner zijn opdrachtgevers een enorme marktblootstelling: de sleutel tot ons ethos is de nauwe samenwerking die we omarmen met onze klanten en de chemische producenten van wereldklasse die we vertegenwoordigen.

Surfachem Group, een bedrijf van 2M Holdings Ltd, is een internationale distributeur van speciale chemicaliën. In samenwerking met toonaangevende fabrikanten levert Surfachem duurzame oplossingen aan klanten in meer dan 65 landen door uitzonderlijke technische en logistieke expertise aan te bieden. Surfachem, met hoofdkantoor in het VK en dochterondernemingen in Brazilië, Polen, Duitsland, Scandinavië en de Benelux, biedt toonaangevende kennis en capaciteiten in de sector.

Het doel van Surfachem is om in synergie met zijn opdrachtgevers en klanten samen te werken door Chemistry for a Better Life ™ te leveren.

Atlantae

Atlantae, opgericht in 2001, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een gespecialiseerd Executive Search bureau voor ervaren management, technische en commerciële profielen binnen B2B technologiebedrijven. Naast high level executive search omvatten onze diensten voor onze klanten: strategisch advies voor verandermanagement en (loopbaan) coaching.

eTheRNA

eTheRNA werd opgericht in januari 2013 als een spin-off bedrijf van de ‘Vrije Universiteit Brussel’ (VUB), naar aanleiding van de ontwikkeling van de TriMix-technologie door het VUB Laboratorium voor Moleculaire en Cellulaire Therapie.

eTheRNA ontwikkelt eersteklas mRNA-immuuntherapieën voor de behandeling van kanker en infectieziekten. eTheRNA gebruikt messenger-RNA om de immuunrespons van een patiënt tegen een tumor of besmettelijk agentia te ontketenen en te versterken. Onderzoek toont aan dat deze aanpak resulteert in langdurige klinische remissie bij kankerpatiënten en beschermende immuniteit tegen infecties.

Exo Biologics

Exo Biologics is een biotechnologiebedrijf dat zich richt op het onderzoeken en ontwikkelen van nieuwe therapeutische kandidaten op basis van Exosomes, bekend als extracellulaire blaasjes. Het is bekend dat zijn biologische functies intracellulaire communicatie tussen de cellen omvatten, overdracht van eiwitten, lipiden, genetisch materiaal en signalering naar de ontvangende cel via celoppervlak of endosomale receptoren.

Momenteel zijn EV's bestudeerd om te worden gebruikt als medicijnafgiftesysteem voor therapeutische toediening vanwege het feit dat ze de bloed-hersenbarrière kunnen passeren. Exosomen winnen aan kracht in de wetenschappelijke gemeenschap als mogelijke alternatieven voor stamceltherapieën. In de afgelopen jaren is er een toenemend aantal publicaties verschenen over de onbeperkte toepassingsgebieden die kunnen worden gebruikt voor prognose, therapie en als biomarkers voor gezondheid en ziekte.

Exo Biologics heeft sterke partnerschappen en invloedrijke netwerken voor samenwerking en onderzoek naar nieuwe medische behandelingen, waaronder onderzoekscentra, openbare universiteiten en particuliere partners. Onze primaire missie is om betaalbare en toegankelijke therapieën te bieden aan patiënten met onvervulde medische behoeften.

Allurethane

Allurethane is een leverancier van complete oplossingen voor chemische grondstoffen voor de polyurethaanindustrie.

BrightSpec

BrightSpec is een jong bedrijf opgericht door hooggekwalificeerde wetenschappers en ingenieurs. De groep combineert technische ervaring in stralingsdetectie en engineeringstechnieken met brede vaardigheden in de verkoop en marketing van nucleaire en röntgeninstrumenten. BrightSpec heeft ook uitgebreide kennis van moderne programmeertechnieken, programmeren en algoritmen, databases en datacommunicatie, computer- en IT-technologieën. Dit vergroot de toekomstperspectieven van het bedrijf.

BioNotus

BioNotus is een Europese start-up die zich richt op het leveren van ultramoderne bioanalysediensten aan klanten die betrokken zijn bij klinisch en niet-klinisch onderzoek, geneesmiddelenontwikkeling en biowetenschappen. In bedrijf sinds 1 mei.

BioNotus heeft expertise in de bioanalyse van geneesmiddelen en hun metabolieten in lichaamsvloeistoffen (bijv. Bloed, plasma, urine). Monsters kunnen worden verstrekt door ziekenhuizen en medisch specialisten. De toegevoegde waarde van BioNotus is een snelle doorloop van monsteranalyseprojecten, waarbij wordt voldaan aan de hoogste kwaliteitsnormen en wettelijke richtlijnen. Desgewenst en op verzoek van de medisch specialist kan BioNotus ook aanbevelingen doen voor aanpassingen in doseringsregimes.

Hemplab Institute

Hemplab Institute is een analytisch laboratorium dat gespecialiseerd is in analyse van planten en detectie van cannabinoïden. Analytische diensten van zaad tot product voor industriële cannabis.

JooS Consulting

JooS Consulting is opgericht in 1998 met als doel bedrijven bij te staan ​​met diverse financiële en boekhoudkundige diensten. Vanaf de oorspronkelijke locatie in Antwerpen is het bedrijf uitgegroeid tot een solide en betrouwbare partner. Daarom wenden multinationals zich tot JooS Consulting voor de ondersteuning van hun financiële en boekhoudkundige diensten, ondersteuning & training tijdens ERP-implementaties, kostenberekeningen, balanced scorecards, enz. Hun succes is niet alleen te danken aan hun integriteit, maar ook aan de zorgvuldig geselecteerde medewerkers en partnerschappen.

iFLUX

Een slim grondwaterbeheer zal in de toekomt steeds belangrijker worden. iFLUX ontwikkelde daarom een meettechniek om te meten met welke snelheid en in welke richting grondwater (en verontreiniging hierin) bewegen onder de grond. Deze fluxmetingen geven belangrijke informatie die helpen bij het beheer van grondwaterbronnen, bij het beter begrijpen van ons grondwater en ze helpen bij het optimaliseren van saneringen. 

Fluidda

FLUIDDA is de wereldleider op het gebied van onderzoek en ontwikkeling van functionele respiratoire beeldvorming (FRI). De gepatenteerde FRI-technologie van het bedrijf biedt farmaceutische bedrijven en zorgverleners een uniek toegangspunt tot gepersonaliseerde geneeskunde voor patiënten die lijden aan luchtwegaandoeningen en slaap gerelateerde ademhalingsstoornissen. Implementatie van FRI in de klinische praktijk creëert een aanzienlijke meerwaarde ten opzichte van de huidige zorgstandaard op het gebied van respiratoire aandoeningen.

NSX

Met Normalized Systems van NSX, haal je een platform in huis waarmee je duurzame applicaties bouwt. Je kan de onderhoudskosten beheersen en verlagen, want je versterkt de intrinsieke kwaliteit en de structuur van de applicatie. Daardoor blijft het mogelijk om zonder vervelende neveneffecten te werken aan schaalbaarheid, personalisatie en vernieuwing. 

Normalized Systems biedt elke ontwikkelaar een omgeving waarin hij of zij zich kan concentreren op wat echt toegevoegde waarde biedt. Het platform en de werkwijze tilt je ontwikkelteam en je IT-organisatie naar een hoger niveau. Je biedt het team een haalbaar pad naar continuous improvement.

Yun

YUN bouwt mee aan een nieuw tijdperk van persoonlijke verzorging, gebaseerd op ieders natuurlijke sterkte. YUN doet dit aan de hand van goede bacteriën die de natuurlijke beschermlaag van de huid beschermen, versterken en herstellen. Daarvoor heeft YUN doeltreffende oplossingen ontwikkeld voor veelvoorkomende huidcondities en persoonlijke verzorging. Zo helpt YUN haar gebruikers om zich beter in hun huid te voelen.